Vi söker resande säljare i sydöstra Sverige

Projob Workwear AB är helägt dotterbolag till New Wave Group med kontor och lager i Dingle. Vi är grossist och säljer arbetskläder och tillbehör med fokus på ergonomi, funktion och kvalité. Våra kunder är återförsäljare som säljer vidare våra produkter till konsumenter. Våra kunder finns i hela Sverige. Ditt arbete består till största del av möten hos nya och befintliga kunder, samt mässor och kundaktiviteter. Du har budgetansvar för ditt område, med stöd från övriga organisationen och rapporterar till Niklas Svartz, försäljningschef.  

I Kosta, som ligger inom ditt distrikt, finns ett nyöppnat showroom med hela kollektionen tillgänglig. Showroomet passar ypperligt till kundevent.  

Genom hög kompetens och professionalism bygger vi goda och lönsamma relationer med våra kunder. Den vi söker skall vara driven, engagerad och brinna för att tillsammans med oss ta Projob vidare till nästa nivå.

Innan du söker, säkerställ:
• Att du innehar B-körkort.
• Att du är långsiktig, har ett driv och är resultatinriktad.
• Att du är pålitlig, har god anpassningsförmåga och är ödmjuk.
• Att du är stabil och trygg.
• Att du har lätt för att lära, och kan underbygga detta med goda betyg och referenser.
• Att du och din omgivning trivs med att du är borta från hemmet i veckorna.

Eftergymnasial utbildning och relevant erfarenhet är meriterande. Anställningen är en provanställning med fast månadslön och tjänstebil. Du kommer att arbeta i ett stabilt företag med fokus på snabb tillväxt och med snabba beslutsvägar. Du kommer att ha goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer främst att bearbeta södra-östra delen av Sverige, vi ser med fördel att du bor inom distriktet som tjänster avser.

Sista ansökningsdag: 16 juli, 2021

För frågor angående tjänsten vänligen kontakta:

VD Henrik Olausson, telefonnummer 0730-97 12 22 alternativt mail henrik.olausson@projob.se
Försäljningschef Niklas Svartz, telefonnummer 0708-99 80 77 alternativt mail niklas.svartz@projob.se

Välkommen att skicka din ansökan och ditt CV till: rekrytering@projob.se 

Urval och rekrytering kan komma att ske löpande.