Sponsring

ProJob sponsrar idrott och evenemang som går i linje med de tre värdeorden Ergonomi - Funktion - Kvalitet. Sponsringssamarbetena går även hand i hand med Projobs strategi om att användaren alltid skall stå i centrum.

Nya tider ställer nya krav, och gränsen mellan arbete och fritid är ofta vag. Genom genomtänkta samarbeten vill ProJob sprida nyttan av ergonomiskt riktiga plagg, sedan att de är snygga med, det är ett stort plus.


 

Elit Speedway Sverige

2021 maj
Projob Workwear AB ny huvudsponsor till Svensk Speedway

FAKTA ESS, Elit Speedway Sverige
BAUHAUS-ligan i speedway är Sveriges tredje största lagsport publikt och en av världens bästa speedwayligor med merparten av sportens bästa förare representerade. C More äger TV rättigheterna 2021 – 2022 och samtliga matcher direktsänds. Två matcher i veckan sänds på linjär TV och resterande matcher på C Mores playtjänster.

Elit Speedway Sverige, ESS, ägs gemensamt av elitserieklubbarna och ska som dess företrädare hantera gemensamma sportsliga och kommersiella intressen och verka för en långsiktigt stark liga.

Genom samarbetet med ESS kommer Projob Workwear AB att tydligt synliggöras på samtliga arenor, lag och i klubbarnas olika kanaler för kommunikation. Samarbetet syftar till att lyfta fram Projobs arbetskläder i en positiv miljö där möjlighet ges både för kundevenemang, produktpresentationer och varumärkesbyggande i olika former.

För mer information besök https://www.elitspeedway.com/

Elit speedway Sverige   

   


 

BRINK MOTORSPORT

2021 maj
Projob Workwear AB förlänger partnerskap med Brink Motorsport

Brink Motorsport drivs av Ted och Tobias Brink sedan 2004. Teamet startade långt tidigare av Tommy Brink, far till brödrarna, som började köra rally redan 1976. Teamet har i nästan två årtioende varit verksamma inom racing, detta med ett undantag för RallyX under åren 2014-2016. Utveckling är det som driver teamet framåt och Brink Motorsport är ett team som inte är rädda för utmaningar. Med en målmedvetenhet och en passion för sporten når teamet framgång, och ett SM-guld i RallyX 2015 är ett av de många titlar team har bärgat.

Teamet har sedan 2017 tävlat i racingens finrum STCC med guld i teammästerskapet 2019 som största bedrift. Sedan år 2004 håller teamet till i den egenhändigt byggda racerverkstaden i Eslöv mitt i Skåne. Lokalerna är specialanpassade för ett STCC-team där teamet gör allt från ordinare underhåll på bilarna till växellådsservice och lackering.

Projob är stolt leverantör av arbetskläder till hela teamet.

För mer information om Brink Motorsport besök https://brinkmotorsport.se/


 

 


 

Grebbestad IF

ProJob är stolt huvudpartner 2021.

För mer information om klubben besök https://www.grebbestadsif.se/


 

V. PRO AB

Vertical Pro´s affärsidé är att med hjälp av modern repklättringsteknik utföra höghöjdsuppdrag åt industrier och byggnadsföretag på svårtillgängliga platser så som broar, master, skorstenar och fasader.

De arbetar i extrema situationer och miljöer och måste då ha rätt utrustning.
Vertical Pro och ProJob har ett inarbetat samarbete som har varat under många år.

För mer information besäk https://verticalpro.se/


 

Tough Viking

Tough Viking är Skandinaviens och Rysslands största och ledande Obstacle Race (hinderbanelopp), med över 25 000 deltagare och 150 000 åskådare! I Tough Viking möter deltagarna gigantiska hinder utvecklade tillsammans med specialister inom Försvarsmakten och Kustjägarkompaniet. Tuffa hinder kräver tuffa människor som bygger - i tuffa kläder! ProJob möjliggör detta genom att sponsra Tough Viking med slitstarka arbetskläder. 

För vidare information och anmälan besök www.toughviking.se